Årets bästa antologi

NU ÄR DEN SNART HÄR! Årets bästa antologi – Totalstopp, utgiven av Safaro förlag. Antologin som du helt enkelt inte får missa!

Totalstopp.jpg

Jag och fjorton andra författare har här bidragit med en varsin novell som utgår från en och samma händelse: en olycka som orsakat totalstopp i trafiken. I den här antologin bjuds det på tankar och känslor från flera olika personligheter. Här får vi äntligen veta vad som rör sig i våra medresenärers huvuden när vi sitter i våra bilar på en väg som är blockerad åt alla håll. Du har säkert suttit i den situationen tidigare och nog hade det väl varit spännande att få ta del av främmande människors tankar? Nu har du äntligen chansen att få veta. Missa den inte! Jag bjuder på ett litet smakprov ur min novell ”Rebecka”.

07.39
Det knackade på rutan och Rebecka drog åt sig handen. Kinderna blossade upp. I ett par minuter hade hon glömt bort var hon befann sig och istället ägnat tankarna åt en man som inte befann sig där hos henne. Hur hade det sett ut om hon hade blivit avbruten först några minuter senare?  

 

Vill du veta hur det går? Håll utkik! SNART ÄR DEN HÄR! (I en bil nära dig …)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s