Lektörs- och korrekturläsning

Jag erbjuder numera tjänster i form av lektörs- och korrekturläsning. Eftersom jag inte har lärt mig att göra en egen hemsida (än) får den här bloggen duga tills vidare.

Om mina tjänster: 

  • Lektör: Jag läser ditt manus och tittar på bland annat berättelsen (håller den, är den trovärdig eller är den rörig?), miljö- och karaktärsgestaltning, stil och språk. Jag pekar på ditt manus potential och brister för att du ska få en tydlig överblick på hur du kan öka dina chanser hos förlagen.

    Pris: 4000:- inklusive moms.

  • Korrektur: Här tittar jag på stavfel och grammatiska fel. Jag tittar även på och ger förslag på ordval och meningar för att förbättra flytet i ditt manus.

    Pris: 3000:- inklusive moms.

Jag har en fil. kand. i litteraturvetenskap och tog i våras examen från Förlagskunskapen. Jag har arbetat med korrekturläsning åt Atrium förlag i samband med min praktik och även med bedömning av spontanmanus. Jag har även korrekturläst och lektörsläst åt en debuterande författare och åt en etablerad författare, samt åt aspirerande och väldigt lovande författare. Jag älskar det här jobbet eftersom det inte finns något roligare än att få hjälpa andra att förbättra sina manus och se dem växa till helt andra nivåer.

Ni kan nå mig på min emailadress: emseliasson@gmail.com

”Jag är glad för varje förbättring av texten. När jag jämför med dina förslag så ser jag hur mycket bättre de är. Bara att byta ett ord blir ett lyft. Tack för hjälpen!” 

”Mycket, mycket värdefull respons. De generella punkterna är spot on. De ger en väldigt bra helhetsbild av vad som är de grundläggande problemen. Stort tack! För att du tog dig tid att läsa och för suverän kritik.” 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s