Korrektur, Vinyl och en kraschad mage

Boken som jag korrekturläser är ruskigt, ruskigt bra. Det här är ETT MÅSTE för alla läsare, oavsett vad ni läser i för genre, när den väl kommer ut (i maj). Särskilt eftersom den också ska göras till film av en känd regissör.

I onsdags hade vi besök av vår kära vän Linnea. Det blev middag och därefter spelkväll och lite drinkar på Vinyl här i Märsta.

Det var en galet trevlig kväll med gott om skratt. Det blev även några karaokeuppträdanden. Det var en skön stämning tills stängning och min sambo fick agera utkastare när en knarkare tyckte att det var okej att närma sig Linnea trots hennes protester. Hur kan det vara så svårt att förstå innebörden av ordet ”nej”?

 

Gårdagen var däremot inte lika rolig. Min sambo var bakis och min mage kraschade fullständigt. Som om magen inte riktigt kunde bestämma sig för åt vilket håll den skulle skicka ut resterna. Det var, minst sagt, otrevligt. Och med tröttheten blev det mestadels tungt att läsa romanen. Jag märkte en stor skillnad idag, då trettio sidor igår tog fruktansvärt lång tid, medan det idag gick fort.

Passade också på att ta en tur till gymmet i dag. Eftersom jag egentligen inte får träna på ytterligare ett par veckor efter ingreppet har jag kompromissat genom att enbart träna armar (och kanske axlar och bröstkorg då och då). Det känns fantastiskt skönt.

Och nu är det helg! Karln drar till Norge i morgon bitti för att fiska så jag blir gräsänka. Tänkte att jag startar det hela med en heldag med min fina vän Theres som dyker upp här i morgon vid lunchtid. Det blir skitsnack, ansiktsmasker, mat, sötsaker och så givetvis vin och cider. En bra lördag med andra ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s