Så var påsken över…

… och med den kommer en ny vecka med praktikuppgifter. Den här gången väntar korrekturläsning och åtminstone den här veckan kommer det enbart att fokuseras på det. Utöver det kommer jag att spendera övrig tid åt att läsa i min bekantas manus som jag äntligen har fått sätta tänderna i. Jag ångrar det inte kan jag ju säga.

I övrigt har jag haft en väldigt trevlig påskhelg. God mat, massor av godis och andra onyttigheter, ett biobesök och så en massa sömn på det. Förutom det så har jag suttit och läst i manuset – en mycket angenäm läsning som nog inte kommer ta alltför lång tid, beroende på hur mycket tid över jag kommer ha den här veckan.

IMAG0586.jpg

Jag smet iväg till gymmet också. Enligt läkaren på Karolinska får jag inte träna, men jag vägrar tro att jag inte får träna armarna. Och enligt min sambo syns numera mina triceps när jag tränar, vilket de inte gjorde när jag väl började träna. SÅ-JÄVLA-UNDERBART!

Bäst av allt är att våren äntligen är här!

IMAG0585.jpg

Hur kan man inte bli glad av att se tussilagos? Min sambo tittade på mig som om jag hade blivit mer galen än vanligt när jag sprang bort till vägkanten och studsade av glädje när jag fick syn på dem. Ingen vår utan dessa godingar ju. Nu väntar jag bara på att få se blåsippor!

Nåja. Här är det snart dags att gulla kudden. Imorgon väntar ett besök hos veterinären för min lilla pälskling Merlin. Stackaren.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s