Praktikdag #2

Andra praktikdagen började med ett besök på kvinnokliniken på Karolinska för en konisering. Allt gick bra, det tog ungefär två timmar inklusive väntetiden. Sjukt obehagligt med adrenalinet som gav mig hjärtklappning, men det gick över efter en stund. Nu är det åtminstone överstökat. Dock är jag lite deprimerad eftersom jag måste vänta i fyra veckor innan jag kan träna på gymmet igen. Inte direkt vad jag behövde nu när jag ändå kommer tillbringa den mesta av tiden med att läsa.

Eftermiddagen spenderades i soffan. Jag har fortfarande ont och somnade av utmattning i en timme mellan klockan tre och fyra. Därefter har jag läst och bedömt tre manus samt ägnat lite tid åt att söka information om bokhandlar. Jag trivs med det här, med att läsa manus och söka information. Det är roligt och lärorikt. Ett bra sätt att lära mig att bedöma ett manus utifrån författarens intentioner, huruvida det passar in på utgivningen eller inte och hur pass bra manuset i sig är. Än så länge har jag hittat ett ja, ett nej och ett kanske. Imorgon återstår det att se var de två kvarvarande manusen hamnar.

Resten av kvällen kommer att spenderas i soffan med vila. Kanske en och annan jobbansökan när jag ändå håller på. Har även ett porträtt som jag måste göra klart, men det får nog vänta en dag eller två.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s