Praktikens första dag

Jag mötte upp Jenny och Christo från Atrium förlag för en fika på café Valand vid elva. Två tokmysiga människor som jag genast fattade tycke för. Lättsamma att prata med, så jag kan inte tänka mig att det här inte kommer att fungera. Tvärtom. Det här kommer nog bli riktigt, riktigt roligt.

 

Den här veckan ska jag läsa och bedöma fem spontanmanus och jag ska motivera mina bedömningar. Jag har också fått en lista över olika bokhandlare som jag ska leta fram information om. Nästa vecka är tanken att jag ska korrekturläsa en roman som kommer ut i maj. Den ska till tryck i slutet av april och då det verkar vara en tung roman kommer jag att få fokusera på den tills vidare. Håll gärna utkik då den ska bli film dessutom, samt att den innehåller ett förord av regissören.

 

Har ett bra intryck av Atrium förlag. De har även spännande litteratur, så jag tycker att ni borde kolla upp dem.

 

Imorgon förmiddag ska jag tillbringa på KS i Solna för ett ingrepp så då blir det inte mycket jobbande. Förhoppningsvis blir det mer av den varan under eftermiddagen istället, beroende på hur jag mår. Lyckligtvis är jag ordinerad till vila och att läsa är väl inte sååå ansträngande, eller hur?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s